Sakaryada AK Partililer beraberlik yemeğinde buluştu

Sakaryada AK Partililer beraberlik yemeğinde buluştu -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu -Belediyelerle, teşkilatlarla, vekillerimizle hepimiz biriz, beraberiz. Gerçekten Türkiyeye örnek bir ortam sergiliyoruz (Fot


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, belediyelerle, teşkilatlarla, vekillerle beraber olduklarını belirterek, Türkiye için örnek bir ortam sergilediklerini söyledi.
     AK Parti Sakarya İl Teşkilatınca düzenlenen birlik beraberlik yemeğine, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik, Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz ve AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile diğer parti yetkilileri katıldı.
     Burada konuşan Toçoğlu, güçlerini birlik ve beraberlikten aldıklarını ifade ederek, her yerde Sakaryadaki bu birlik ve beraberliğin konuşulduğunu dile getirdi.
     Belediyelerle, teşkilatlarla, vekillerimizle hepimiz biriz, beraberiz diyen Toçoğlu, Türkiyeye örnek bir ortam sergilediklerini bildirdi.
     Toçoğlu, bu birlik ve beraberliğin bozulmaması için gayretli çalışmaların sürmesi halinde geldikleri noktadan daha da ileriye gideceklerini vurguladı.
     AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik de AK Partinin çalışmalarına değinerek, Ülkemiz, AK Partimizle birlikte dünyanın önemli ülkelerinden biri haline gelmiştir. Geleceğe olan yatırımlarını artarak sürdüren, yerel yönetimleriyle de başarılı çalışmalara imza atan partimizin yeni kadrolarına hayırlı olsun diyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini diliyorum ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryada AK Partililer beraberlik yemeğinde buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER