Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı

Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı -Anadolu Ajansı ve TRT muhabirleri ile 7 polisin darbedildiği maç nedeniyle Kaynarcaspor, bir alt lige düşürüldü, sahası 2 yıl kapatıldı ve 4 futbolcu için hak mahrumiyeti cezası verildi


SAKARYA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) ve TRT muhabirleri ile 7 polisin darbedildiği maç nedeniyle Kaynarcaspor, bir alt lige düşürüldü, sahası 2 yıl kapatıldı ve 4 futbolcu için hak mahrumiyeti cezası verildi.
     Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, Sakarya 1. Amatör Küme C Grubunda 31 Mart Pazar günü yapılan Kaynarcaspor-Kalaycıspor maçında çıkan olaylar nedeniyle olağanüstü toplandı.
     Avukat İlhan Ertemin başkanlığındaki kurul, Kaynarcasporu 2. Amatör Kümeye düşürerek sahasını 2 yıl kapattı, Kaynarcasporlu futbolculardan Erkan Sevile 4, Cüneyt Uzuna 3 maç, Emrah Gebeşe 1 ve Gökhan Sevinçe 1,5 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi.
     Kaynarca Stadında yapılan maçta AA muhabiri Çağrı Turgut ve TRT Sakarya temsilcisi İlhan Çakır ile karşılaşmada görevli polisler darbedilmiş, mağdurların şikayeti üzerine gözaltına alınan 12 şüpheliden 2si tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER