Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı

Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı -AA ve TRT muhabirleri, 7 polis ile 3 hakemin darbedildiği olaya karıştıkları iddiasıyla tutuklanan 2 şüpheli, tahliye edildi


SAKARYA (A.A) - Kaynarca ilçesinde AA ve TRT muhabirleri, 7 polis ile 3 hakemin darbedildiği olaya karıştıkları iddiasıyla tutuklanan 2 şüpheli, tahliye edildi.
     Sakarya 1. Amatör Kümede 31 Martta yapılan Kaynarcaspor-Kalaycıspor maçında çıkan arbedede, AA muhabiri Çağrı Turgut ve TRT Sakarya temsilcisi İlhan Çakır ile 7 polis ve 3 hakemi darbettikleri iddiasıyla bir hafta önce tutuklanan Kaynarcasporlu futbolcu Samet G. ile taraftarlardan Emre Y, Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesine yapılan itirazın ardından tahliye edildi.
     Kaynarca Stadında yapılan maçta gazeteciler, hakemler ve polisler darbedilmiş, gözaltına alınan 12 şüpheliden 2si tutuklanmıştı. Olağanüstü toplanan Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Disiplin Kurulu, Kaynarcasporu 2. Amatör Kümeye düşürerek sahasını 2 yıl kapatmış, futbolculardan Erkan Sevile 4, Cüneyt Uzuna 3 maç, Emrah Gebeşe 1 yıl ve Gökhan Sevinçe 1,5 yıl hak mahrumiyeti cezası vermişti.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada gazetecilere yapılan saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER