Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi

Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi -Hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı İstanbulda yakalandı


SAKARYA (A.A) - Sakaryada hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı İstanbulda yakalandı.
     Pamukova ilçesinde 18 Ekimde 38 haftalık hamile olan eski eşi Nesrin Çelik (32) ile bebeğini tabancayla öldüren, cinayetten 3 gün sonra da Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde aralarında husumet olduğu belirtilen Vedat Gölcüyü yaralayan Osman S, İstanbulda gözaltına alındı.
     Osman Snin Sancaktepe ilçesinde denetleme yapan polis ekiplerince durdurulan otomobilde cinayette kullandığı silahla yakalandığı belirtildi.
     Araçtaki bir kişiyle gözaltına alınan şüphelinin Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği öğrenildi.
     Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesinde 18 Ekim Perşembe günü 38 haftalık hamile Neslihan Çelik, tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş, ameliyatla alınan kız bebeği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde 3 günlük yaşam savaşını kaybetmişti. Cinayetin ardından kaçan Çelikin eski eşi Osman S, 21 Ekimde Hendek ilçesindeki Sümbülü köyünde Vedat Gölcüyü tabancayla ayaklarından yaralayıp kaçmıştı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryada hamile kadın ve bebeğinin öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER