Sakaryada intihar

Sakaryada intihar -Toyota Türkiye fabrikasında bir işçi, kendini asarak intihar etti (Fotoğraflı - Görüntülü)


SAKARYA (A.A) - Toyota Türkiye fabrikasında, bir işçi, kendini asarak intihar etti.
     Sabah vardiyası için fabrikaya gelen işçiler, 6 yıldır fabrikanın boyahane bölümünde çalışan Yücel Semih Akdolunu (32), boya bölümünde kendini asmış şekilde buldu.
     İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Akdolunun hayatını kaybettiğini belirledi.
     Akdolunun cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin öğrenilmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
    
     -Kendisinin iş yerinde herhangi bir sıkıntısı yok -
    
     Akdolunun intiharına ilişkin olarak Toyota Türkiye fabrikasından yapılan yazılı açıklamada ise Akdolunun iş yerinde herhangi bir sıkıntısının olmadığı vurgulandı.
     Açıklamada, Akdolunun 2006 yıldan beri fabrikada çalıştığı belirtilerek, Arkadaşımız Yücel Semih Akdolunun vefatı nedeniyle çok üzgünüz. Olayın meydana geliş şekli inceleme safhasında olup, ilk bulgular doğrultusunda intihar vakası olduğu anlaşılmaktadır. Gerekli incelemeler yetkili makamlarca yapılmaktadır denildi.
     Akdolunun başarılı bir personel olduğu vurgulanan açıklamada, Kendisinin iş yerinde herhangi bir sıkıntısı olmadığı, arkadaşları ve amirleri tarafından sevilen ve başarılı bir kişi olduğu bilgisine sahibiz. Arkadaşımızın kaybından dolayı Toyota Türkiye ailesi olarak çok üzgünüz. Kendisine Allahtan rahmet, ailesine ve çalışma arkadaşlarımıza başsağlığı diliyoruz ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER