Sakaryadaki silahlı kavga davası

Sakaryadaki silahlı kavga davası -Akyazı ilçesinde tartıştığı komşusunu tüfekle yaraladığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi


SAKARYA (A.A) - Sakaryanın Akyazı ilçesinde tartıştığı komşusunu tüfekle yaraladığı iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına devam edildi.
     Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya komşusu Hüseyin C.yi (37) tüfekle yaraladığı iddiasıyla yargılanan tutuklu sanık Adem K. (28), müşteki sanık Hatice C, tanıklar ve sanık avukatları katıldı.
     Tanık Ergün Kaplan, olay günü Hatice Cnin evinin yakınında koyun otlattığını belirterek, Hatice C. ile komşusu Adem Kyı tartışırken gördüğünü, kavga ettiklerini görmediğini söyledi.
     Tanık Zeliha Önlütürk ise iki sanığı da tartışırken gördüğünü, Hatice Cnin demirle Adem Kya saldırdığını görmediğini anlattı.
     Mağdur Hüseyin C. ise vücuduna isabet eden saçmalardan birinin kalbinin üzerinde kaldığını ve çıkarılamadığını, uzun süre yoğun bakımda kaldığını, sol kolunda ve göğsünün sağ tarafındaki koltuk altında ve karın boşluğunda saçma izleri bulunduğunu ve safra kesesinin alındığını bildirdi.
     Müşteki sanık Hatice C. ise eşinin safra kesesinin alındığını, doktorların eşinin kalbine yakın olan saçmayı çıkaramadıklarını söylediğini kaydetti.
     Tutuklu sanık Adem K. da rahatsız olduğu, tedavi gördüğü gerekçesiyle tahliyesini istedi.
     Sanık vekili İsmail Öperli ise müvekkilinin sakat olduğu için kendini korumak amacıyla ateş ettiğini, mağdurun yara izleri dikkate alındığında öldürme kastının bulunmadığını belirterek, tahliyesini talep etti.
     Mahkeme heyeti, sanığın kaçma ihtimali göz önüne alınarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.
     Mağdur Hüseyin Cnin uzuv kaybı ve sağlık sorunlarının belirlenmesi için adli tıptan rapor istenmesi ve tedaviyi yapan doktorların dinlenmesi gerekçesiyle duruşmayı erteledi.
     Akyazı ilçesinde geçen yıl 11 Ağustosta ayakkabısını parçalayan köpeğin sahibi ve komşusu Hatice C. ile tartışan Adem K, Hatice Cnin eşi Hüseyin Cyi çalıştığı iş yerinde tüfekle göğsünden vurarak yaralamıştı.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut - Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı kavga davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER