Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Kayseri Gazeteciler Cemiyeti saldırıyı kınadı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC), Basın İlan Kurumu (BİK) Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve 2 kurum çalışanının da aralarında bulunduğu 4 kişinin silahlı saldırıya uğramasını kınadı.
     KGCden yapılan yazılı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, şunlar kaydedildi:
     Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak saldırıyı kınıyoruz. Hayatını kaybeden meslektaşımıza rahmet, ailesi ve kurum çalışanlarına sabır diliyoruz. Tedavileri süren iki meslektaşımızın da kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Bu çerçevede Cemiyet Başkanımız Veli Altınkaya, BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay, Kontrol Müdürü İbrahim Delibaş, Kayseri Şube Müdürü Osman Başeğmez ve Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Maturu arayarak olayı kınamış, baş sağlığı dileği ile birlikte kınama ve üzüntülerini iletmiştir.
    
     -Olay-
    
     Denetim amacıyla Sakaryadaki Anadolu gazetesine giden BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat ve kurum çalışanları Ökkeş Buğra Atılgan ve Devrim Ersin Özergin ile Yenisakarya gazetesinden temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahla yaralanmış, Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü şefi olarak görev yapan Devrim Ersin Özergin, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER