Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Sakaryasporun tesislerini yapacağız, alt yapısını güçlendireceğiz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspora tesisler yapacaklarını ve yeşil siyahlı ekibin altyapısını güçlendireceklerini söyledi.
     Sakaryadaki yerel internet sitelerinin ortak canlı yayınına katılan Toçoğlu, burada yaptığı konuşmada Spor Toto 2. Lig ekibi olan Sakaryasporun altyapı yatırımlarını devraldıklarını ve gereken çalışmaları yapacaklarını anlattı.
     Toçoğlu, Sakaryasporun bir marka olduğunu belirterek, Zamanında birkaç sefer Süper Lige çıkmış, Türkiyeye birçok futbolcu yetiştirmiş ve Milli Takıma sporcular vermiş başarılı bir takım olan Sakaryaspor, bugün içler acısı durumda. Eğer Sakaryaspor bu şehrin bir markası bu şehrin önemli bir temsilcisiyse her Sakaryalının bu takıma sahip çıkması gerekiyor dedi.
     Yeşil siyahlı ekibin güçlü bir alt yapı kadrosuna sahip olduğunu vurgulayan Toçoğlu, bu kapsamda alt yapıya yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getirdi.
     Toçoğlu, Sakaryasporun, kendi ayakları üzerinde duracak bir yapıya kavuşarak varlığını sürdürmek zorunda olduğunu ifade ederek, önce tesisleşmeleri gerektiğini söyledi.
     Toçoğlu, altyapı çalışmaları kapsamında Tamer İlaçan ile anlaştıklarını hatırlatarak, bu şekilde yeni bir heyecan yakalayacaklarını anlattı.
     Altyapının Sakaryasporun geleceği olduğunu ifade eden Toçoğlu, şöyle konuştu:
     Altyapıya 2 otobüs alıyoruz. 23er kişilik otobüsler tamamen altyapıya tahsis edilecek. En önemlisi altyapıya yepyeni bir tesis kazandıracağız. 2 sahası, tesis alanları, soyunma odaları, doktor odası ve kayıt odaları olan bir tesis yapacağız. Burada kabiliyetli olan futbolcularımızın bir kısmı orada kalacaklar. Okullarına oradan gidecekler ve masraflarını da karşılayacağız. Ciddi bir yatırım yapacağız. Birkaç sene içerisinde, Büyükşehirin elinin değdiğini herkes hissedecek. Bir ciddiyet ve düzen gelecek.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER