Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Sakaryanın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryanın daha modern ve yaşanılabilir hale gelmesi için yapılacak çalışmalara destek olacaklarını söyledi.
     Serdivan ilçesinde Sakarya Mobilyacılar Çarşısı (SAMOB) esnafıyla bir araya gelen Toçoğlu, esnafın kentin gelişimi açısından önemli olduğunu anlattı.
     Esnafla sürekli bir araya gelerek sorunlarını dinlediklerine işaret eden Toçoğlu, Sakaryayı en iyi şekilde inşa etmenin gayretinde olduklarını aktardı.
     Toçoğlu, çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayarak, yatırımların artarak devam edeceğini bildirdi.
     Esnafın taleplerine her zaman büyük önem verdiklerini vurgulayan Toçoğlu, şunları söyledi:
     Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızdan gelen talepleri her zaman önemsiyoruz. Bugüne kadar şehrimizin birçok farklı noktasında çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Bu konuda sizlerden gelen talepler bizler için büyük önem arz ediyor. Bölgenizi güzelleştirmek adına yapılmasını istediğiniz projeler için siz bir araya gelin taleplerinizi belirleyin.
     Üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Sakaryanın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için atılacak her türlü adımı desteklemeye hazırız. Yeter ki birlikte gayret gösterelim.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER