Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Altyapı çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız -Türkiyede atık su arıtma oranı yüzde 57lerde iken, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimizde yüzde 77lere u


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, altyapı çalışmalarını kısa süre içinde tamamlayacaklarını belirterek, Türkiyede atık su arıtma oranı yüzde 57lerde iken, bu oran gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimizde yüzde 77lere ulaştı dedi.
     Çamyolunda yürütülen kanalizasyon çalışmalarını inceleyen Toçoğlu, burada yaptığı açıklamada, göreve gelmeden önce Çamyoluna gerçekleştirdikleri ziyarette vatandaşların kendilerinden imar ve altyapı sorunlarının çözümünü istediklerini anımsattı.
     Toçoğlu, sorunları çözeceklerine dair vatandaşlara söz verdiklerini belirterek, İmar sorunlarını kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturduk. Ardından altyapı çalışmalarına başladık. Altyapı çalışmalarını kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız diye konuştu.
     Çamyolu bölgesinde yaklaşık 10 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebekesi döşediklerini dile getiren Toçoğlu, çalışmaları büyük ölçüde tamamladıklarını bildirdi.
     Toçoğlu, sağlıklı bir çevre oluşturmak için önemli hizmetleri hayata geçirdiklerine vurgu yaparak, Bilindiği üzere çevre alanında çok önemli bir ödül aldık. Türkiyenin en çevreci ili olduk. Atık suların çevreye zarar vermemesi için yatırımlarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Türkiyede atık su arıtma oranı yüzde 57lerde iken, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla şehrimizde yüzde 77lere ulaştı şeklinde konuştu.
     Çamyolu Mahalle Muhtarı İhsan Çelik ise yapılan yatırımlarla mahallenin her geçen gün geliştiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER