Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Milletimize verdiğimiz sözü tutuyor, israftan, adaletsizlikten ve popülizmden uzak duruyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, millete verilen sözü tuttuklarını, israftan, adaletsizlikten ve popülizmden uzak durduklarını bildirdi.
     Sakarya ve Ozanlar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Toçoğlu, mesailerinin tamamını gece gündüz vatandaşlara hizmet etmek için harcadıklarını belirtti.
     Alınan vergileri vatandaşlara hizmet olarak dönebilmesi için harcadıklarını vurgulayan Toçoğlu, Milletimize verdiğimiz sözü tutuyor, israftan, adaletsizlikten ve popülizmden uzak duruyor, doğru ve şehrin yararına işlere imza atıyoruz diye konuştu.
     Toçoğlu, Her geçen gün beklentilerin artması doğaldır. Çünkü hep birlikte daha iyisini istiyoruz. Aramızdaki muhabbeti örselemek isteyenler olabilir. Buna asla müsaade etmemek lazım. Hep beraber, canla başla bu memlekete insanlarımıza hizmet etmemiz, çoluk çocuğumuza güzel bir gelecek hazırlamamız lazım şeklinde konuştu.
     İmkanları vatandaşların lehine kullandıklarını belirten Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise vatandaşlarla birlikte olmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, teşkilatın her kademesiyle, birlikte hizmet için çalıştıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER