Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -Altyapıya verdiğimiz destekle Sakaryasporun geleceğini kuruyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, altyapıya verdikleri destekle Sakaryasporun geleceğini kurduklarını söyledi.
     Yerel Kültür Derneği yöneticileriyle bir araya gelen Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Sakaryasporun yanında olduklarını ifade etti.
     Toçoğlu, Sakaryaspora destek konusunda herkesin iyi niyetle destek vermeye çalıştığını, bunun görmezden gelinmemesi gerektiğini dile getirerek, Sakaryasporun altyapı sorumluluğunu üstlendiklerini hatırlattı.
     Toçoğlu, şöyle konuştu:
     Üstyapıya yeni bir otobüs armağan ettik, ayrıca altyapıya da iki otobüs tahsis ettik. Şimdi altyapıya tesis yapmak için çalışma yapıyoruz. Altyapıya verdiğimiz destekle Sakaryasporun geleceğini kuruyoruz. Milletvekillerimizin, teşkilatımızın, hükümetimizin, başbakanımızın desteğiyle yeni bir stadyum kazandırıyoruz.
     Rüstemler Tesislerindeki eksikleri giderdik. Ayrıca üstyapıya da imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. Toyota, Şen Piliç, SATSO ve belediye başkanı arkadaşlarımız herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor, güzel bir hava oluştu.
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER