Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu: -Mevcut toplu ulaşım filosunun yüzde 90ını engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak şekilde yenileyen Türkiyede tek belediye olduğumuzu düşünüyorum (Fotoğraf


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Türkiyede toplu ulaşım filosunun yüzde 90ını engelli vatandaşlara kolaylık sağlayacak şekilde yenileyen tek belediye olduklarını düşündüğünü söyledi.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesince ihalesi gerçekleştirilen 20 alçak tabanlı otobüsün ihale sözleşmesi imzalandı.
     İmza töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Sakaryada toplu ulaşımın niteliğini artırmak için adım attıklarını söyledi.
     Yolcu, attıkları adımlardan bir tanesinin de toplu otobüs alımları olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Otobüsleri kentimizin markası Otokardan almış olmamız da bizi ayrıca memnun etmektedir. Alacağımız yeni 20 otobüsle ulaşım filomuzu yüzde 90 oranında yenilemiş olacağız. Mevcut toplu ulaşım filosunun yüzde 90ını engelli vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak şekilde yenileyen Türkiyede tek belediye olduğumuzu düşünüyorum. Kanunların vermiş olduğu zorunluluklara uyan ve uymaya devam eden bir belediyeyiz. İnşallah bundan sonra da ulaşım filomuzu daha da güçlendirerek kentimize ve halkımıza daha iyi ve daha güzel hizmetler vereceğiz. Otobüslerimiz Ağustos ayına kadar teslim edilecektir. Hayırlı uğurlu olsun.
     (ÇAT-KMK)
<< Önceki Haber Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER