Sakarya Fenerbahçeliler Derneğinden tekerlekli sandalye bağışı

Sakarya Fenerbahçeliler Derneğinden tekerlekli sandalye bağışı


SAKARYA (A.A) - Sakarya Fenerbahçeliler Derneği, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara 14 adet tekerlekli sandalye bağışladı.
     Dernek Başkanı Zeki Bostancıoğlu, yönetim kurulu üyelerinin desteğiyle gerçekleştirilen projeyle engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye bağışının mutluluk verici bir etkinlik olduğunu belirtti.
     Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan birçok engellinin bulunduğuna dikkati çeken Bostancıoğlu, Onlara etiket' title='destek haberleri'>destek verilmesini istiyoruz. Bu projeye destek veren tüm yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Neden bu sandalyelere Sakarya Fenerbahçeliler Derneği diye etiket koyulduğu sorulacak olunursa, diğer grup ve kuruluşları teşvik etme ve özendirici olma amacıyla koyduk ifadelerini kullandı.
     Sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini belirten Bostancıoğlu, derneğin sadece Fenerbahçe maçlarının izlendiği bir yer olmadığının bilinmesini de istediklerini kaydederek, amaçlarının Sakaryaya da faydalı çalışmalar yapmak olduklarını da kaydetti.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakarya Fenerbahçeliler Derneğinden tekerlekli sandalye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER