Sakarya protokolünden Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına

Sakarya protokolünden Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına ziyaret -Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, HSYK kararıyla Sakaryadan Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Oğuz Çeliki ziyaret etti (Foto


SAKARYA (A.A) - Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuz Çeliki ziyaret etti.
     Çelikin, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca (HSYK) 2012 Yılı Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi gereğince, Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olarak görev yaparken, Kocaeli Adliyesine aynı görevle tayin olması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette, Vali Büyükün yanı sıra, Sakarya l. Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Çınar, Sakarya Bölge Adliyesi Başsavcısı Cemil Kuyu, Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Sakarya Adalet Komisyonu Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler ve Kocaeli 2. Sulh Ceza Mahkemesi hakimi Mesut Erbaş da hazır bulundu.
     Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve beraberindeki heyet, Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Oğuz Çeliki kutlayarak, yeni görevinde başarılar diledi.
     Hakim Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Büyük ve beraberindekilere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakarya protokolünden Ağır Ceza Mahkemesi Başkanına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER