Sakaryasporda genel kurula doğru

Sakaryasporda genel kurula doğru -Kayyum Heyeti Üyesi Yrd. Doç. Dr. İyem: -Artık küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerekiyor. Aksi takdirde Sakaryaspor, düşecek


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryaspor Kayyum Heyeti Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cemal İyem, küskünlüklerin bir kenara bırakılarak yeni bir yönetimin oluşturulması gerektiğini, aksi takdirde takımlarının bir alt lige düşeceğini söyledi.
     İyem, AA muhabirine yaptığı açıklamada 6 Aralıkta yapılacak olan genel kurulda güçlü bir listenin oluşturularak transfer yasağının kaldırılması gerektiğini anlattı.
     Sakaryaspor için herkesin elini taşın altına koyma zamanı geldiğine işaret eden İyem, Bu takıma sahip çıkılması gerekiyor. Uzun soluklu bir yönetimin oluşmasını istiyoruz. Artık son gece listeleri oluşturulmasın. Herkes planınını yaparak geleceğe yönelik çalışmalar yapsın dedi.
     Sakaryaspor, şu anda zor bir durumda diyen İyem, Bunun için geleceğe yönelik planlı bir liste oluşturulması gerekiyor. Artık küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerekiyor. Aksi takdirde Sakaryaspor, düşecek. Bunun için herkesin birlik ve beraberlik içinde bir liste oluşturarak takımı ayağa kaldırması lazım ifadelerini kullandı.
     İyem, 5 Ocakta ara transfer döneminin başlayacağına dikkati çekerek, Yapılacak kongrenin ardından transfer dönemi açılıyor. Sakaryasporun korkulacak herhangi bir borcu bulunmuyor. Herkes kendi döneminden sorumlu. Bunun için transferin bir an önce açılarak takıma takviye yapılması lazım. Bu fırsatı da kaçırırsak Sakaryasporu daha kötü günler bekleyecektir şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Sakaryasporda genel kurula doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER