Sakaryasporda maddi kaynak arayışları

Sakaryasporda maddi kaynak arayışları -Kulüp Başkanı Vedat Yaşlıca: -Göğüs reklamı ile yeni bir gelir kaynağı yaratmış olacağız


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sakaryasporun kulüp başkanı Vedat Yaşlıca, göğüs reklamıyla yeni gelir kaynağı yaratacaklarını bildirdi.
     Yaşlıca, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezonda göğüs ve stat içi pano reklamları konusunda çalışma yaptıklarını kaydetti.
     Göğüs reklamları için çeşitli firmalarla görüştüklerini vurgulayan Yaşlıca, Göğüs reklamı konusunda üç firmayla görüşmelerimiz sürüyor. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda alacağımız göğüs reklamı ile yeni bir gelir kaynağı yaratmış olacağız. Bu konuda çalışmalarımız kısa bir süre sonra sonuçlanır. Atatürk Stadında bulunan reklam panolarını da ihaleyle satışa sunacağız. 70 reklam panosu konulacak ihaleden 250 bin lira gelir bekleniyor. İhaleden beklenen gelir elde edilemezse panoları kendimiz organize edeceğiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Sakaryasporda maddi kaynak arayışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER