Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı:

Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı: -Sakaryasporun geleceğiyle ilgili planlamamızda A2 takımının kurulması çok önemliydi -Türkiyede ve yurt dışında olan oyuncuları, A2 takım seçmelerine davet ediyorum


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, Sakaryasporun geleceğiyle ilgili planlamalarında, A2 takımının kurulmasının çok önemli olduğunu söyledi.
     Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, A2 takımıyla ilgili TFFye yaptıkları başvurunun kabul edildiğini hatırlatarak, gelecek sezon A2 Ligine katılarak yeni oyuncuları takımın bünyesine katacaklarını anlattı.
     Transfer yasağı nedeniyle takım olarak böyle bir şeye ihtiyaç duyduklarına dikkati çeken Bölükbaşı, A2 takımıyla ilgili başvurumuz, TFF tarafından kabul edildi. Bu kapsamda, A2 takımını kuracağız. Sakaryasporun geleceğiyle ilgili planlamamızda A2 takımının kurulması çok önemliydi. Bununla ilgili başvurumuzun kabul edilmesinden dolayı çok mutluyuz. Gelecek sezon A2 Liginde de yer alacağız dedi.
     Bölükbaşı, A2 takım seçmelerini en kısa sürede yapacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
     A2 Ligi bizim için çok önemli. Sakaryasporun geleceğini temin etmemizde önemli bir adım olacak. A2 takım seçmelerini hızlı bir şekilde başlatıyoruz. Tüm Türkiyede ve yurt dışında olan oyuncuları, A2 takım seçmelerine davet ediyorum. Sakaryaspor forması giymek isteyen tüm gençlerimize kapımız açıktır. Yetenekli oyuncularımızı Sakaryaspora kazandırmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Sakaryaspor Teknik Direktörü Bölükbaşı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER