Saksıda mandalina, limon yetiştiriyor

Saksıda mandalina, limon yetiştiriyor -Taht İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bayram Oral, odasındaki iki saksıda mandalina ve limon yetiştiriyor


BAYBURT (A.A) - Bayburt merkeze bağlı Taht Köyü İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Bayram Oral, odasındaki iki saksıda mandalina ve limon yetiştiriyor.
     Taht Köyü İlköğretim Okulunda 10 yıldır görev yapan sosyal bilimler öğretmeni ve Müdür Yardımcısı Oral, 2 yıl önce, odasındaki iki saksıya limon ve mandalina tohumu ektiğini belirtti.
     Gümüşhaneli olduğunu, Bayburtta görev yaptığını anlatan Oral, Sosyal bilimler öğretmeni olduğumdan bitkilerin yetişmesi ilgimi çekiyordu. Özellikle de bu yörede yetişmeyen Akdeniz iklimi ürünleri daha da fazla ilgimi çekiyordu. Limon ve mandalina tohumlarını ekerken meyve vermesini beklemiyordum, Bayburtta olmaz diye düşünüyordum. Fakat odamız kaloriferli, sıcak ortam olduğu için meyve verdi ve bizim için de sürpriz oldu dedi.
     Saksıdaki fidanlara çocuğu gibi baktığını ifade eden Oral, Misafirlerimizin ilgisini çekiyor, meyveleri koparmak istiyorlar. Ama ürünlere gözüm gibi baktığım için buna izin vermiyorum diye konuştu.
     (FMÖ-AK-MK)
<< Önceki Haber Saksıda mandalina, limon yetiştiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER