Salihliye yapılması planlanan fakülte

Salihliye yapılması planlanan fakülte


MANİSA (A.A) - Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içerisinde temeli atılan fakülte binasıyla ilgili çalışmaların sürdüğü belirtildi.
     Salihli Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneğinin uzun süre çok etkili olamadığını belirterek, tahsis edilen 630 dönümlük alanın üniversite için çok uygun olduğunu söyledi.
     Yurttaş, fakülte binasının batısında 250si kız, 250si erkek öğrenciler için olmak üzere toplam 500 kapasiteli yurt inşaatlarının sürdüğünü belirterek, İnşallah yurdumuzu da önümüzdeki yıla yetiştireceğiz dedi.
     Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüsnü Tuğrul da bir yıl önce göreve geldiklerini hatırlatarak bir yıl içinde önemli gelişmeler olduğunu söyledi.
     Tuğrul, şöyle konuştu:
     Kaymakamımız Ertan Peynircioğlunun bu süreçte büyük katkısı vardır. Fakültenin proje aşaması bizi geciktirdi. Fakültenin inşaat alanında zemin iyileştirmesi için yapılan çalışmalar bize 260 bin lira ek yük getirdi. İnşaatımız hız kesmeden devam ediyor. Temmuz ayında inşallah fakültemizin kabası bitmiş olacak dedi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık/Senem Yazıcı
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihliye yapılması planlanan fakülte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER