Salihli Ticaret Borsasından Türkiye ikincisi voleybolculara

Salihli Ticaret Borsasından Türkiye ikincisi voleybolculara destek


MANİSA (A.A) - Salihli Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri, Bursadaki Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.
     Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Tuğrul, Başkan Yardımcısı Yetiş Aksoy, yönetim kurulu üyesi ve Sayman Adnan Devecier ile Genel Sekreter Turan Yalçın, Salihlinin gururu olan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
     Okul Müdürü Muammer Başoğul ile Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıçdan bilgi alan Tuğrul, Öncelikle Salihliye böyle bir başarı kazandırdığınız için hem sizlere hem de Türkiye üçüncüsü olan Alpaslan İlköğretim Okuluna teşekkür ediyoruz. Bu olağanüstü başarının Salihli kamuoyunda yeterince algılanamadığını düşünüyoruz. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmek adına sizleri ziyaret etmek istedik. Şirketim adına, gelecek yıl mücadele edeceğiniz Yıldız Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonasında sizlere sponsor olacağım. Bu süreçte sizler için ne yapılması gerekiyorsa en iyi yapılacaktır. Aynı başarıyı önümüzdeki yılda tekrarlamanızı diliyoruz dedi.
     Okul Müdürü Muammer Başoğul yapılan bu ziyaretten dolayı Salihli Ticaret Borsasına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Bahri Okumuş
<< Önceki Haber Salihli Ticaret Borsasından Türkiye ikincisi voleybolculara Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER