Salihlili iş adamlarından GSOya ziyaret

Salihlili iş adamlarından GSOya ziyaret -GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -Gaziantep sanayi yapısı ve ihracat gücüyle Türkiyeye örnek teşkil ediyor


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantepin sanayi yapısı ve ihracat gücüyle Türkiyeye örnek teşkil ettiğini bildirdi.
     GSOdan yapılan açıklamaya göre, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş ve yönetim kurulu üyeleri, GSOyu ziyaret etti.
     Konukoğlu, ziyaretteki konuşmasında, Gaziantepin başarısının tesadüf olamadığını, taş devrinden bugüne kadar sanayiyle iç içe olduğuna vurguladı. Türkiye ekonomisinde ilk üç sırasında yer almayı hedeflediklerini kaydeden Konukoğlu, şehrin ortak akla önem verdiğini ifade etti.
     Konukoğlu, şunları kaydetti:
     Birlik ve beraberlik felsefesiyle hareket ediyoruz. Çok fazla göç alan bir şehir olarak, kentimize gelen insanları o, bu demeden ortak yaşam sağlıyoruz. Onlara iş imkanı sağlıyoruz. Gelen kişi Salihliden de olsa Şırnaktan da olsa hepsini kardeşimiz gibi görüyoruz. Bizim tek düşüncemiz ülkemizin birlik, beraberliği ve menfaatleridir. Gaziantepin sanayi yapısı ve ihracat gücüyle Türkiyeye örnek teşkil ediyor.
     Gaziantep ekonomisinin Türkiye ortalamasının üzerinde büyüme gösterdiğine işaret eden Konukoğlu, 173 ülkeye ihracat yaptıklarını, 2023 yılında hedeflerinin gümrük kapısı olan her ülkeye ihracat yapmak olduğunu bildirdi.
     Konukoğlu, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş ve yönetim kurulu üyelerini Gaziantepte ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydetti.
    
     -GSOnun bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istiyoruz
    
     Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş ise Gaziantepin sanayi yapısıyla bölgeye örnek olduğunu bildirdi.
     Özbaş, GSOnun bilgi ve birikimlerinden yararlanmak istediklerini belirterek, Türkiyenin 2023 hedefine ulaşmasında ellerinden geleni yapmaya gayret edeceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından Adil Konukoğlu, Ahmet Özbaşa bakır işlemeli tabak hediye etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Salihlili iş adamlarından GSOya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER