SAMGİADdan Atakum Belediye Başkanı Burmaya ziyaret

SAMGİADdan Atakum Belediye Başkanı Burmaya ziyaret


SAMSUN (A.A) - Samsun Genç İş Adamları Derneği (SAMGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleri, Atakum Belediye Başkanı Metin Burmayı ziyaret etti.
     Burma, SAMGİAD üyelerinin yaptığı çalışmalardan ve ziyaretlerinden son derece memnun olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     Ülkemiz her türlü kaynak bakımından çok zengin ancak olmamız gereken yerde değiliz. Bu, geleceğe yönelik projeler üretmememizden kaynaklanıyor. Siyaset alanında hoşgörüye ve birlikte bir şeyler üretmeye alışmaya ihtiyacımız vardır. Ben, Kent Meydanı ve Yönetim Merkezi diye bir proje ürettim. Asla siyasi bir şey düşünmeden, bunu Atakum için, gelecek için, çocuklarımız için yaptım. Bu nedenle halk kadar siyasilerin de sahip çıkmasını ve desteklemesini bekliyorum.
     Özden ve beraberindekiler ise şehrin ekonomisine değer katmak için bir şeyler yapmak istediklerini, bu nedenle şehrin dinamiklerini harekete geçirecek, ferahlık, mutluluk sağlayacak ve nefes aldıracak her projeye destek verdiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber SAMGİADdan Atakum Belediye Başkanı Burmaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER