Samsunda bir gencin öldürüldükten sonra yakıldığı

Samsunda bir gencin öldürüldükten sonra yakıldığı iddiası davasında karar


SAMSUN (A.A) - Öldürdükleri gencin cesedini yaktıkları iddiasıyla yargılanan 14 sanıktan 2si adam öldürme ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından toplam 13 yıl 4er ay, beşi suç delillerini yok etmekten 3 yıl 4er biri aynı suçtan 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı, 6 sanık beraat etti.
     Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Serkan K. ve Mehmet K, ölenin annesi ve kardeşi ile iki tarafın avukatları katıldı.
     Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti tarafından, tutuklu sanıklar Serkan K. ve Mehmet Kya adam öldürmek suçundan 12 yıl 6şar ay, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 10ar ay, toplamda 13 yıl 4er ay hapis cezası verildi. Sanıklar Naci G, İdris K, Kadir Y, Murat K. ve Kemal K. suç delilini yok etmekten 3 yıl 4er ay 18 yaşından küçük olan C.D. ise 2 yıl 2 ay hapis cezasına mahkum oldu. Sanıklar Emre Y, Turan K, Seyid Ali D, Orhan K. ve Erkan K. beraat etti.
    
     -Olay-
    
     Yaklaşık 14 ay önce İlkadım ilçesi Derecik Mezarlığında çıkan silahlı kavgada ölen Bayram Keskinoğlunun cesedini Kavak ilçesi Yeralan köyü kırsalına götürerek yaktıkları iddiasıyla Serkan K, Mehmet K, Emre Y. ve Kadir Y. gözaltına alınmış ve Keskinoğlunun öldürüldükten sonra yakıldığı ortaya çıkarılmıştı.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsunda bir gencin öldürüldükten sonra yakıldığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER