Samsunda Atakum Kültür Buluşmaları

Samsunda Atakum Kültür Buluşmaları -Gazeteci yazar Albayrak: -AK Partinin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı, toparlanıyoruz arkadaşlar havasını vermiş olmasıdır


SAMSUN (A.A) - Gazeteci yazar Hakan Albayrak, AK Partinin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı, toparlanıyoruz arkadaşlar havasını vermiş olmasıdır dedi.
     Albayrak, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı tarafından bir otelde düzenlenen Atakum Kültür Buluşmalarının 2incisinde yaptığı konuşmada, AK Partinin devrimci bir parti olduğunu söyledi.
     AK Parti Hükümetinin başında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi birisinin olmasının büyük şans olduğunu vurgulayan Albayrak, şunları kaydetti:
     Bizim hayal kurarken çok mu abartıyoruz- dediğimiz şeyler bu memlekette bir bir gerçekleşiyor. AK Partinin bu ülkeye en büyük psikolojik katkısı toparlanıyoruz arkadaşlar havasını vermiş olmasıdır. Her alanda toparlanıyoruz. Ve bunu insanlar o kadar çok hissediyorlar ki, bahçelerin düzenlenmesinden, mescitlerin eskiye nazaran daha temiz olmasından her şeyden anlıyorsunuz.
     Türkiye ile Suriye arasındaki ilişkilere de değinen Albayrak, Suriyedeki savaşın ardından Türkiyenin, Esed rejimiyle aynı sıcaklıkla ilişkilerini sürdüremeyeceğini ifade etti.
     Türkiyenin Esed rejimiyle ilişkilerini eskisi gibi sürdürmesi halinde bütün Arap dünyasını kaybedeceğini, yeni Suriye ile ilişkilerini de tehlikeye atabileceğini savunan Albayrak, Bugün sıfır sorunun hatırı için Esede sorun olmanız lazım. Dolayısıyla o siyasette kırılma, çelişki yoktur. Ayrıca bu siyasetin, devrimcilere destek siyasetinin, Türkiyenin dostlarını azalttığı hikayesi yanlıştır. Tam tersine çoğaltmıştır diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsunda Atakum Kültür Buluşmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER