Samsunda komşular arasındaki silahlı kavga

Samsunda komşular arasındaki silahlı kavga -İlkadım ilçesinde kapı komşusu apartman yöneticisi tarafından öldürülen kişinin, olaydan 8,5 saat önce ölümle tehdit edildiği belirlendi -Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı


SAMSUN (A.A) - İlkadım ilçesinde kapı komşusu apartman yöneticisi tarafından öldürülen kişinin, olaydan 8,5 saat önce ölümle tehdit edildiği belirlendi.
     Edinilen bilgiye göre, gece Ulugazi Mahallesi Canik Sokakta meydana gelen olayda, kapı komşusu Serkan Dinçeri av tüfeğiyle öldürdüğü öne sürülen apartman yöneticisi Metin Aydın, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliğindeki sorgusunun tamamlanmasının ardından, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlı, buradaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Bu arada yapılan araştırmada, zanlı ile ölen Dinçerin, olaydan yaklaşık 8,5 saat önce apartman yönetimi konusunda tartıştığı, bu nedenle birbirlerinden şikayetçi oldukları ve Gazi Polis Merkezinde ifade verdikten sonra serbest kaldıkları öğrenildi. Öldürülen Dinçerin polis merkezindeki ifadesinde, zanlının evine gelen kişileri rahatsız ettiği ve kendisi ile ailesini ölümle tehdit ettiği yönünde ifade verdiği bildirildi.
     Ulugazi Mahallesi Canik Sokakta apartman yöneticiliği yapan Metin Aydın (65) ile aralarında husumet olduğu belirtilen kapı komşusu Serkan Dinçer (40) arasında tartışma çıkmış, kavgaya dönüşen olayda taraflar birbirlerinden şikayetçi olarak Gazi Polis Merkezinde ifade vererek evlerine dönmüştü. Daha sonra Aydının, yanına aldığı ruhsatlı av tüfeğiyle Dinçerin kapısına tekme attığı, kapıyı açan Dinçere ateş ettiği öne sürülmüştü. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan Dinçer, kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda komşular arasındaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER