Samsunda liseler arası futbol turnuvasında kavga

Samsunda liseler arası futbol turnuvasında kavga -Futbol İl Birinciliği müsabakasında Atakum Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ile Bafra Kızılırmak Lisesi maçının 58. dakikasında bir seyircinin saha içine davul tokmağı atması nede


SAMSUN (A.A) - Samsunda Liseler Arası Futbol İl Birinciliği müsabakasında Atakum Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi ile Bafra Kızılırmak Lisesi maçının 58. dakikasında bir seyircinin saha içine davul tokmağı atması nedeniyle iki takım oyuncuları ile seyirciler arasında kavga çıktı.
     19 Mayıs Stadyumu Yan Sahalarında süresi 60 dakika olan maçın 58. dakikasında, Atakum Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi takımı 4-2 öndeyken taraftarlardan biri sahaya davul tokmağı attı.
     Bu duruma tepki gösteren Bafra Kızılırmak Lisesi oyuncu Emre P, tokmağı alarak tribündeki taraftarlara atmak istedi. Bunun üzerine rakip takım oyuncuları Emre Pye tepki gösterdi ve iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Taraftarların da karıştığı kavgaya, Samsun Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.
     Güvenlik güçleri, biber gazı sıkarak oyuncuları ve taraftarları sahadan uzaklaştırdı. Karşılaşmanın hakemi Ergin Danacı ise kavgaya karışan Bafra Kızılırmak Lisesinin 7, Atakum Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinin de 3 oyuncusunu kırmızı kart göstererek oyun dışına gönderdi.
     Bafra Kızılırmak Lisesi sahada 4 oyuncuyla kalınca maç tatil edildi.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsunda liseler arası futbol turnuvasında kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER