Samsundaki bebeğini öldürülüp gömüldüğü iddiası

Samsundaki bebeğini öldürülüp gömüldüğü iddiası -Bafra ilçesinde genç bir kadının evlilik dışı doğan kız bebeğinin öldürülüp gömüldüğü iddiasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı


SAMSUN (A.A) - Samsunun Bafra ilçesinde genç bir kadının evlilik dışı doğan kız bebeğinin öldürülüp toprağa gömüldüğü iddiasıyla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
     Edinilen bilgiye göre, beş ay önce Bafra Devlet Hastanesinde evlilik dışı doğan kız bebeğini çöplüğe atan A.D. (22) adlı genç kadının tutuklanmasının ardından soruşturmayı genişleten Bafra Cumhuriyet Savcılığı, dosyayı araştırmak üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliğine gönderdi. Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri araştırma sonucunca söz konusu kadının olay günü ve sonraki günlerdeki telefon görüşmelerine ilişkin kayıtlara ulaştı.
     Yapılan araştırmada olayla ilgilileri bulunduğu öne sürülen Selami S. (50), Hasan Ayı (39) gözaltına aldı.
     Bu kişilerden Selami Snin verdiği bilgiler doğrultusunda Bakırpınar köyünde arama çalışmaları başlattı. Ancak yapılan kazı ve arama çalışmalarında bir şeye rastlanmadı.
     Gözaltına alınan alınan 2 zanlı Samsun Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi. Selami S. ve Hasan A, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Olayla ilgili bilgisine başvurulan Y.D. (34) ise savcılıkça serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Samsundaki bebeğini öldürülüp gömüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER