Samsundaki cinayet davasında karar

Samsundaki cinayet davasında karar -Tekkeköy ilçesinde alacak meselesinden çıkan kavgada, 1 kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen sanık, 15 yıl hapis ve 500 lira adli para cezasına mahkum oldu


SAMSUN (A.A) - Tekkeköy ilçesinde alacak meselesinden çıkan kavgada, 1 kişiyi tabancayla öldürdüğü iddia edilen sanık, 15 yıl hapis ve 500 lira adli para cezasına mahkum oldu.
     Yaklaşık 6 ay önce 19 Mayıs Sanayi Sitesinde bir mobilya imalathanesinde alacak meselesinden çıkan kavgada, Salim Gümüştekini (46) tabancayla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ahmet Tıknazoğlunun (37) yargılanmasına Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Duruşmaya, sanık ile ölenin eşi Filiz Gümüştekin ve tarafların avukatları katıldı.
     Son sözü sorulan sanık Tıknazoğlu, Bir diyeceğim yok, takdir mahkemenindir dedi.
     Kararını açıklayan mahkeme heyeti sanığı, adam öldürme suçundan, tahrik ve iyi hal indirimi yaparak 14 yıl 2 ay, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan ise 10 ay hapis ve 500 lira adli para cezasına mahkum etti.
     Kararı duyan ölenin eşi Filiz Gümüştekin verilen cezaya tepki gösterip fenalık geçirdi. Gümüştekin, adliyeye çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Samsun Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki cinayet davasında karar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER