Samsundaki sel

Samsundaki sel -Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Keskin: -Kriz Merkezinin talepleri doğrultusunda hazır bir şekilde bekliyoruz -70 çadır, 375 battaniye, 117 adet mutfak seti, 174 adet yatak ve seyyar ikram araçları


SAMSUN (A.A) - Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin, kentte yaşanan selle ilgili olarak, Kriz Merkezinin talepleri doğrultusunda hazır bir şekilde bekliyoruz dedi.
     Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayının selden zarar gören afetzedelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için hazırlıkların tamamlandığını söyledi.
     Acil ihtiyaçları karşılayacaklarını vurgulayan Keskin, şöyle devam etti:
     70 çadır, 375 battaniye, 117 adet mutfak seti, 174 adet yatak ve seyyar ikram araçları hazır. Kızılay ekipleri bölgede durum tespiti yapıyor. Afetzedeler belli konaklama yerlerine alındıklarında tüm ihtiyaçları karşılanacak. Önceliğimiz çadır ihtiyaçları.
     Keskin, yağış devam ettiği için afetzedelerin devlet kurumlarının misafirhaneleri ve yatılı bölge okullarının yatakhanelerine yerleştirilmelerinden yana olduklarını belirterek, Buralara yerleştirildikleri andan itibaren tüm ihtiyaçları karşılanacak. Aksi halde çadır kent kurabilecek durumdayız. Samsun Valiliği Kriz Merkezinin talepleri doğrultusunda hazır bir şekilde bekliyoruz. Bir eksiğimiz yok, her şeyimiz hazır diye konuştu.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER