Samsundaki sel

Samsundaki sel -Samsunda Yılanlıdere çöp istasyonunda temizlik işçileri tarafından bulunan ve kimliği tespit edilemeyen kadın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi


SAMSUN (A.A) - Samsunda Yılanlıdere çöp istasyonunda temizlik işçileri tarafından bulunan ve kimliği tespit edilemeyen kadın cesedi otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.
     Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinde yaşanan sel sonrasında bugün Yılanlıdere çöp istasyonunda suların getirdiği odunların arasında temizlik işçileri tarafından bulunan 40-50 yaşlarındaki kadın cesedi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılmıştı.
     Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kimsenin sahip çıkmadığı cesedin durumu şüpheli bulunarak, cesedin kime ait olduğunun bulunması ve kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.
     Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, bulunan kadın cesediyle ilgili, 40-50 yaş arasında bir kadın cesedi bulundu. Tabi otopsisi yapıldıktan sonra bunun afet nedeniyle mi yaşamını yitirdiği, yoksa başka bir şey nedeniyle mi net olarak anlaşılacak demişti.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER