Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı

Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı -Ertaşın oğlu Hüseyin Ertaş: Bizim babamızdı ama Türkiyenin abisi, babası, kardeşiydi. Cenazesini Kırşehire götüreceğiz -Ertaşın doktoru Prof. Dr. Yılmaz: İleri bir kanseri vardı. Gereken t


İZMİR (A.A) - İzmirde tedavi gördüğü hastanede vefat eden Türk Halk Müziği sanatçısı ve söz yazarı Neşet Ertaşın oğlu Hüseyin Ertaş, Bizim babamızdı ama Türkiyenin abisi, babası, kardeşiydi. Cenazesini Kırşehire götüreceğiz dedi.
     Ertaşın tedavisinin yapıldığı ve hayatını kaybettiği Medical Park İzmir Hastanesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Neşet Ertaşın oğlu Hüseyin Ertaş, acılarının çok taze olduğunu söyledi.
     Babasının Türkiyeye malolmuş bir sanatçı olduğunu kaydeden Ertaş, Bizim babamızda ama Türkiyenin abisi, babası, kardeşiydi. Cenazesini Kırşehire götüreceğiz. Babası Muharrem Ertaşın yanına defnedilmeyi istemişti. En kısa zamanda cenazeyi götüreceğiz dedi.
     Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba ise değerli halk ozanı Neşet Ertaşı ağırlamaktan dolayı onurlu olduklarını belirtti. Hastanelerine iki hafta önce yatırılan Ertaşın ciddi bir tedavisinin olduğunu dile getiren Kubba, Bugün maalesef değerli halk ozanımızı kaybettik diye konuştu.
     Ertaşın tedavisini yapan hastanenin Onkoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Uğur Yılmaz da, ünlü halk ozanının iki senedir hastalığı nedeniyle takip edildiğini ifade etti. Yılmaz, İleri bir kanseri vardı. 10 Eylülde hastanemize yatmıştı. Gereken tedaviler yapıldı ama durumunda iyileşme olmayınca pazar günü yoğun bakıma alındı. Bu sabah 08.45te kendisini kaybettik şeklinde konuştu.
     Neşet Ertaşın kardeşi Necati Ertaş ise, abisinin Kırşehirde defnedileceğini kaydederek, (Babamın avucuna defnedin) demişti ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Osman Kurt
<< Önceki Haber Sanatçı Neşet Ertaşın vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER