Sancaktepe heyeti Koyulhisarda

Sancaktepe heyeti Koyulhisarda


SİVAS (A.A) - İstanbulun Sancaktepe ilçesinden gelen heyet, Koyulhisarı gezdi.
     Koyulhisarlı olan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdemin organizasyonuyla ilçeye gelen heyet, Eğriçimen Yaylasında kendileri için düzenlenen programa katıldı.
     Programda konuşan Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, ülkenin farklı ilçelerini tanıma adına düzenlenen programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı Koyulhisar halkına teşekkür etti.
     Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük ise Sancaktepe Belediye Başkanı Erdemin her fırsatta Koyulhisarın tanıtımına katkı sağlayan, ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenerek imkanları ölçüsünde destek olan bir belediye başkanı olduğunu belirtti.
     Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ise Kelkit Vadisi ilçelerinin bir bütün olduğunu belirterek, Kelkit Vadisinin topyekun gelişip kalkınması için bizler el birliği içerisinde çalışıyoruz. Düzenlenen bu anlamlı programdan dolayı Sancaktepe Belediyemize teşekkür ediyorum dedi.
     Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren de hemşehrileri olan Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem ile her zaman gurur duyduklarını ifade ederek, Kendileri her fırsatta Koyulhisarın tanıtımına, gelişip kalkınmasına katkıda bulunarak ilçemizin sorunlarının çözümüyle ilgili taleplerimizi yerine getirmektedir dedi.
     Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen gezide, ilçe protokolü, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri de yer aldı.
     Programa katılanlar müzik eşliğinde halaylar çekti.
     (SRH-ÖND)
<< Önceki Haber Sancaktepe heyeti Koyulhisarda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER