Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı

Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları -Bordo-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını, zemin yenileme çalışmaları tamamlanan Atatürk Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Ligde cumartesi günü sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Sanica Boru Elazığspor, maç hazırlıklarını zemin yenileme çalışmaları tamamlanan Atatürk Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü.
     Lig başından bu yana zemin yenileme ve tadilat çalışmaları nedeniyle kendi sahasında maç oynayamayan bordo beyazlılar, çalışmaların tamamlanmasının ardından Akhisar Belediyespor maçıyla ilk kez taraftarı karşısına çıkacak.
     Sanica Boru Elazığsporlu futbolcular, zemini yenilenen statta ilk çalışmasını teknik direktörleri Bülent Uygun gözetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanı, kulüp başkanı Selçuk Öztürk ile bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.
     Teknik direktör Bülent Uygun, gazetecilere yaptığı açıklamada, aylar sonra ilk defa kendi sahalarında taraftarlarının önünde maça çıkacaklarını ve bunun kendileri adına ayrı bir heyecan ve güzellik olduğunu söyledi.
     Akhisar Belediyespor ile birlikte Spor Toto Süper Lige çıktıklarını ifade eden Uygun, Bu süreç içerisindeki kendi evimizde kazanmamız gerekiyor. Şehrin de takımın da galibiyete ihtiyacı var. Futbolcu kardeşlerimiz o istek, o arzuda. Şartlar ne olursa olsun futbolcu kardeşlerim kazanmak için sahada ellerinden geleni yapacaklar dedi.
     Bülent Uygun, yenileme çalışmaları tamamlanan stadın futbol oynamaya müsait durumu getirildiğini de belirterek, şunları kaydetti:
     Çok fazla şeyin eksik olduğunu görmüyorum. Stadımız zaten kapasite olarak büyümedi. 500-600 koltuk değişti. Bir de çim sahamız değişti, alttan ısıtmalı yapıldı. Daha modern oldu. O zamanki sahadan daha kaliteli duruma gelmiş durumda. Daha yenilenmiş bir stada sahibiz. Elazığlılar daha da güzelini hak ediyor. İnşallah Elazığlılar hak ettikleri stadyumları, tesisleri kazanırlar diye dua ediyorum.
     Uygun, takımda Sezer ve Orhanın sakatlıklarının sürdüğünü, ayrıca Marvin Romeo Kwasienin kart cezalısı olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığsporda Akhisar Belediyespor maçı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER