Sanica Boru Elazığspor, sahasına dönüyor

Sanica Boru Elazığspor, sahasına dönüyor -Bordo-beyazlı takım, Atatürk Stadındaki bakım çalışmalarının bitmesiyle, 6 Ekimdeki Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasında taraftarıyla buluşacak -Genel Menajer Öztürk: -Her


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor, stadındaki çalışmaların tamamlanmasıyla, ligin 7. haftasında evinde ağırlayacağı Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşmasında, seyircisiyle bu sezon ilk kez buluşacak.
     Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan Spor Toto Süper Lig 7 hafta maç programına göre Sanice Boru Elazığspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşması 6 Ekim Cumartesi günü saat 19.00da Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak.
     Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seyircisiyle bütünleştiğinde başarılı olacağına inandıkları bir takımlarının olduğunu söyledi.
     Taraftarlarını arkalarına aldıktan sonra kazanamayacakları hiçbir maç olmadığını savunan Öztürk, Her başkanın, teknik adamın ve futbolcunun keyif aldığı şey, seyircisiyle birlikte futbol oynamaktır dedi.
     Spor Toto Süper Ligin 5 şampiyonundan 4üyle maç yaptıklarını ve buradan 2 puan çıkardıklarını anımsatan Öztürk, saha ve seyirci avantajları olmaması, maçlarda verilen ters kararlara rağmen puan tablosunda alt sırada olmalarının aslında yanıltıcı olduğunu ileri sürdü.
     Öztürk, kendi sahalarında oynamaya başlamanın da etkisiyle en kısa zamanda alt sıralardan kurtulacaklarına ve puan tablosunda hak ettikleri yeri alacaklarına inandığını dile getirdi.
     Bu sezon Süper Ligde 7. haftada ilk kez taraftarlarının önüne çıkacak bordo-beyazlı takım, stadı bakımda olduğu için ev sahibi olduğu ligin 1. haftasında Fenerbahçe ve 3. haftasında Kasımpaşayı İzmir Atatürk Stadyumunda, ligin 5. haftasında Bursasporu Ankara 19 Mayıs Stadyumunda konuk etmek zorunda kalmıştı. Gakkoşlar Fenerbahçe ile Bursaspor maçlarında rakipleri ile 1-1 berabere kalmış, Kasımpaşaya 3-0 yenilmişti.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor, sahasına dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER