Sanica Boru Elazığspor 153 gün sonra

Sanica Boru Elazığspor 153 gün sonra taraftarıyla buluşacak -Bordo-beyazlı ekip, yeniden düzenlenen stadında bu sezonki ilk maçında Akhisar Belediye Gençlik ve Sporu konuk edecek


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor, 153 gün aradan sonra Akhisar Belediye ve Gençlik Spor maçında taraftarıyla kucaklaşacak.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Elazığ Atatürk Stadyumunda en son 5 Mayısta o dönemki ismiyle TFF 1. Liginde konuk ettiği Bucasporu 2-1 mağlup eden ve Süper Lige çıkmayı garantileyen bordo-beyazlı ekibin stadı tadilata girdi.
     Atatürk Stadyumundaki zemin yenileme ve tadilat çalışmaları nedeniyle Elazığda maç oynayamayan Sanica Boru Elazığspor, çalışmaların tamamlanmasının ardından cumartesi günü karşılaşacakları Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçıyla lig başından beri ilk kez taraftarının karşısına çıkarak, 153 günlük hasreti sona erdirecek.
     Bu sezon Süper Ligde 7. haftada ilk kez taraftarlarının önüne çıkacak bordo-beyazlı takım, stadı bakımda olduğu için ev sahibi olduğu ligin 1. haftasında Fenerbahçe ve 3. haftasında Kasımpaşayı İzmir Atatürk Stadyumunda, ligin 5. haftasında Bursasporu Ankara 19 Mayıs Stadyumunda konuk etmek zorunda kalmıştı. Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarında alınan beraberliklerle topladığı 2 puanla ligin en alt sırasında bulunan Gakgoşlar, 153 gün sonra sahasında yapacağı maçta taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.
     En son 2003-2004 yılında takımlarını Süper Ligde izleme imkanı bulan Elazığlı sporseverlerin maça ilgi göstermesi bekleniyor.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor 153 gün sonra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER