Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Öztürk: -Son iki maçımızı kazanmak istiyoruz. En az 4 ya da 5 takımı geride bırakabilirsek mutlu oluruz


ELAZIĞ (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığsporun genel menajeri Özgür Öztürk, ilk devredeki son iki maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, En az 4 ya da 5 takımı geride bırakabilirsek mutlu oluruz dedi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu maçına iyi hazırladıklarını ve üstün bir oyun sergileyerek rahat bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
     Sahalarında taraftarlarına 3 puan hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Öztürk, Bunun devamını bir sonraki hafta umarım sahaya yansıtacağız. Son iki maçımızı kazanmak istiyoruz. En az 4 ya da 5 takımı geride bırakabilirsek mutlu oluruz diye konuştu.
     Mersin İdmanyurdu maçının hafta içi oynanmasının ve soğuk havanın tribünlerdeki seyirci sayısının azalmasına neden olduğunu ifade eden Öztürk, teknik direktör Yılmaz Vuralın da maçın cuma günü oynanması nedeniyle serzenişte bulunduğunu hatırlattı.
     Öztürk, şöyle konuştu:
     Cuma ilk defa oynamıyoruz. Daha önce de denk gelmişti. Doğu Anadoluda cuma günleri maç yapmak... İnsanlar zaten iş çıkışı yorgunlar, soğuk iklim şartları var. Tribünümüz, stadımız buna uygun değil. Serzenişin amacı buydu. Yani bizim stadımız Şükrü Saraçoğlu, İnönü değil ki, dört tarafı kapalı, yağmur almayan, üşümeyen bir taraftar getirebilesin. Bizim serzenişimiz bundan dolayı. Seyirciye ve paraya ihtiyacı olan bir kulübüz. Mücadelemizi zor şartlarda yapıyoruz. Cumartesi veya pazar olursa, ortalama en az 6-8 bin seyirci olur. Bu, şehir için iyi bir seyirci sayısıdır. Bu da bizi mutlu eder.
    
     -Takıma mutlaka takviye yapacağız
    
     Düşme sıkıntısı olmayan, moralli, yeni dönemin hazırlıklarını sağlık yapan bir takım yaratmaya çalıştıklarını belirten Öztürk, Takıma mutlaka takviye yapılacak. Bununla ilgili önümüzde daha iki hafta var dedi.
     Her oyuncunun performansını net olarak görmek gerektiğini ifade eden Öztürk, Çünkü düşünün bu şartlarda Sinan Kaloğlu gönderilecek ilk adamdı, takımı kurtardı. Böyle bakın olaya diye konuştu.
     Her oyuncunun performansını, son iki haftada değiştirebileceğini vurgulayan Öztürk, Oyunculara şans verip son haftaya kadar görmek lazım, ondan sonra mutlaka gerekeni yapacağız ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER