Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu:

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu: TFFye eski futbolcular tarafından alacakları nedeniyle icra başvurusu yapılmış olup, transfer tahtamız kapalı hale gelmiştir. Futbolcularımızın lisanslarını çıkaramadığımızdan Fenerbahçe ma


ELAZIĞ (A.A) - Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu, eski futbolcularının alacakları nedeniyle yaptıkları icra başvurusu sonucu transfer tahtalarının kapalı hale geldiğini, futbolcu lisanslarını çıkaramadıkları için de Fenerbahçe maçına çıkamama riskinin ortaya çıktığını bildirdi.
     Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulundan yapılan yazılı açıklamada, Sanica Boru Elazığspor yönetimi olarak olağanüstü günler yaşamaya devam ediyoruz. Her gün yeni gelen bir icra, her gün yeni gelen bir alacak evrakı, gerçekten hakları olup olmadığı da bilinmeyen bir durum ifadesine yer verildi.
     Elazığsporu Süper Lige çıkarmış yönetimin maddi ve manevi destek beklerken tam aksine her geçen gün daha fazla problemle karşılaştığı vurgulanan açıklamada, bu durumu anlamak ve izah etmekte zorlanıldığı belirtildi.
     Açıklamada, şunlar kaydedildi:
     TFFye eski futbolcular tarafından alacakları nedeniyle icra başvurusu yapılmış olup, transfer tahtamız kapalı hale gelmiştir. Futbolcularımızın lisanslarını çıkaramadığımızdan Fenerbahçe maçına çıkamamak gibi bir riskle karşı karşıya gelmişizdir. Federasyona başvuran, Burak Akdiş, Yavuz Eraydın, Ömer Çuğ, Ulaş Meyan, Muzaffer Akdoğan, Murat Gündoğan, Mehmet Şaşmaz ve Osman Özköylünün alacaklarından dolayı verilmiş olan evrak ödenmemiş olup, bu kişiler de doğal olarak federasyona başvurarak icra yoluyla alacaklarının tahsili yoluna gitmişlerdir. Yine gerçek alacakları, hatta alacaklarının olup olmadığı belli olmayan bazı firmalar da aynı yolu seçmişlerdir. Futbolcu ve teknik adam alacakları toplamı 850 bin lira olan bu miktarın ödenmemesinden dolayı da transfer tahtamız kapalı durumdadır. Diğer bir ifadeyle futbolcu lisanslarını çıkaramadığımızdan Fenerbahçe maçına çıkamama riski oluşmuştur.
     Kulüp Başkanı Selçuk Öztürkün geçmiş yönetimlerin oluşturmuş olduğu borç tablolarına ve icralara ödediği rakamın yaklaşık 8 milyon lira olduğu iddia edilen açıklamada, bu rakamın diğer ödemelerle beraber yaklaşık 14 milyon lirayı bulduğu bildirildi.
    
     -Elazığsporumuz ayakta kalamaya çalışmaktadır-
    
     Öztürkün de bu büyük borç tabloları karşısında artık çok zorlandığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
     Bizi en çok üzen ve yaralayan konu ise Elazığspora isim sponsoru olan Sanica Boru ile göğüs ve sırt reklam sponsoru olan hemşehrimiz Kolin İnşaatın giden bu haciz yazılarından dolayı rahatsız olmalarıdır. Bazı şahıs ve firmaların gerçekten Sanica Boru Elazığspordan alacakları bile belli olmayan gayri yasal düzenlenmiş belge ve senetlerle icra takibine geçmiş olmaları, yukarıda adı geçen firmalarla yapmış olduğumuz anlaşmaları da sıkıntıya sokmuştur. Oysa Sanica Boru Elazığspor kulüp başkanının aktardığı nakitler dışında bu sponsor firmaların destekleriyle Elazığsporumuz ayakta kalamaya çalışmaktadır. Bazı art niyetli kişi ve firmaların Elazığsporumuza bu davranışıyla leke getirmek istemeleri çok düşündürücü ve manidardır.
     Açıklamada, Sanica Boru Elazığspor yönetiminin taraftarla bu sıkıntıları aşarak, inançla ve hırsla Süper Lig yoluna devam edeceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ramazan Kaya / Önder Felek / Yahya Oğuz
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Kulübü Yönetim Kurulu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER