Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Uygun:

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Uygun: -Amr Zaki transferinde mutlu sona ulaştık. Zaki, Mısırda Türkçe bilen bir arkadaşı sayesinde sözleşmeye imza attı -Bu haftadan sonra milli maç arası var. Bu süre zarfında tüm eksik


ERZURUM (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sanica Boru Elazığsporun teknik direktörü Bülent Uygun, Amr Zaki transferinde mutlu sona ulaştık. Zaki, Mısırda Türkçe bilen bir arkadaşı sayesinde sözleşmeye imza attı dedi.
     Sanica Boru Elazığspor, Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını Erzurumda sürdürüyor. Teknik direktör Uygun, Atatürk Üniversitesi Stadyumunda gerçekleştirilen idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında İzmirde Kasımpaşayı konuk edeceklerini anımsattı.
     Amr Zaki transferinin yapıldığını belirten Uygun, Mısırlı futbolcunun daha önce imzalamamasının ana nedeninin sözleşmesinin Türkçe olmasından kaynaklandığını dile getirdi.
     Zakinin, Anlamadığım ve ne yazdığını bilmediği bir sözleşmeye imza atmam dediğini ifade eden Uygun, şöyle konuştu:
     Bu durum bizim için sıkıntı yarattı. Yabancılara yabancı sözleşme, yerlilere de Türkçe sözleşme yapılması gerekiyor ki bu tür sıkıntılar yaşanmasın. 10 gün süren bu sıkıntıyı ancak çözebildik. Amr Zaki transferinde mutlu sona ulaştık. Zaki, Mısırda Türkçe bilen bir arkadaşı sayesinde sözleşmeye imza attı. Tabii santrforunuz olmadığı zaman sıkıntı yaşayabiliyorsunuz. Zaten geç transfer yapmışız ama artık bahanelerin arkasına saklanacak değiliz.
     Kasımpaşa maçı için kamp yaptıklarına değinen Uygun, Bu haftadan sonra milli maç arası var. Bu süre zarfında tüm eksikliklerimizi tamamlamak istiyoruz. Lige tam anlamıyla hazır bir takım olmak zorundayız. Önümüzde önemli bir Kasımpaşa maçı var. Yaptıkları transferle ligde söz sahibi olmak isteyen bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Hepsi oynadığı liglerin kalbur üstü oyuncuları diye konuştu.
     Zor bir maç olacağını vurgulayan Uygun, Kazanmak istiyoruz. Ne kadar kendi evimizde gibi gözükse de evimizden bin 500 kilometrecik bir mesafede oynayacağız. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktör Uygun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER