Sanko Holding YÖnetim Kurulu Başkanı Konukoğlu:

Sanko Holding YÖnetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: -Çalışanlarla iftar yemeğinde buluşmak, ailemizin bir asrı aşan geleneğidir


GAZİANTEP (A.A) - SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, çalışanlarla iftar yemeklerinde buluşmanın, Konukoğlu ailesinin bir asrı aşan geleneği olduğunu belirtti.
     SANKO Holdingden yapılan açıklamaya göre Konukoğlu, şirketlerinde çalışanlarla iftar yemeklerinde bir araya geldiklerini ifade ederek, Her zaman, Paylaşmak Mutluluktur anlayışı ile hareket ediyoruz. Türkiye genelindeki şirketlerimizde çalışanlarla değişik şehirlerde iftar yemeklerinde bir araya gelmekten mutlu oluyoruz dedi.
     Yemeklere katılmaya özen gösterdiğini, katılamadığı durumlarda ise şimdiye kadar olduğu gibi Yönetim Kurulu Üyesi kardeşleri ve yeğenlerinin mutlaka katılacağını kaydeden Konukoğlu, Sizlerle iftarımızı paylaşmanın anlamı ve mutluluğu çok farklı. İftarımıza katılan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu nice Ramazanları karşılamalarını dilerim diye konuştu.
     SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Adil, Hakan ve Cengiz Konukoğlu ile şirket yöneticilerinin de katıldığı yemekte, mahalli sanatçıların seslendirdiği türküler dinlendi, 10, 15, 20 ve 25 yıldan beri SANKOda çalışanlara plaket verildi.
     İftar yemeklerinin, Gaziantep ve SANKO şirketlerinin bulunduğu kentlerde Ramazan ayı boyunca düzenleneceği açıklandı.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Sanko Holding YÖnetim Kurulu Başkanı Konukoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER