Sanko Makine Rusya pazarında büyüyor

Sanko Makine Rusya pazarında büyüyor -Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Konukoğlu: -Rusya pazarı bizim için çok önemli, bu pazara girdiğimizden dolayı memnunuz ve büyümeyi hedefliyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Sanko Makine, yeni girdiği Rusya pazarından daha büyük pay almayı hedefliyor.
     Sanko Holdingden yapılan açıklamaya göre, Sanko Makine Rusya bayileri toplantısı Gaziantep Dedeman Otelde yapıldı. Sanko Makinenin Rusyadaki bayilerinin katıldığı toplantıda, bu yılki satışları değerlendirildi ve 2013 yılı planları görüşüldü.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Rusya pazarına yeni girmelerine rağmen elde ettikleri başarıdan son derece memnun olduklarını belirtti.
     Rusya pazarının Sanko Makine için çok önemli olduğunu bildiren Konukoğlu, Bu pazardaki satışlarımızdan memnunuz. Önümüzdeki yıllarda daha yüksek pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Sizlerden beklentim çift haneli pazar payına ulaşmanız. Bizim için müşteri memnuniyeti satıştan önce geliyor. Bayilerimizden de aynı hassasiyeti göstermelerini istiyorum değerlendirmesinde bulundu.
     Konuşmaların ardından 2012 yılında başarılı olan Rusya bayilerine plaket verdi. Bu arada, ikili iş görüşmelerinin de yapıldığı toplantı kapsamında Rusya bayilerine Sanko Makinenin iş makineleri üretim tesisleri gezdirildi. İmalat hattında inceleme yapan bayilere yeni makineler tanıtıldı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Sanko Makine Rusya pazarında büyüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER