Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Viranşehirde 4 bin 500 fidan dağıtıldı


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünce, Viranşehirde 4 bin 500 fidan dağıtıldı.
     Kışla Mahallesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü önünde Ağaç Kesme Fidan Dik kampanyası kapsamında dağıtılan fidanlara vatandaşlar ilgi gösterdi.
     Konuya ilişkin gazetecilere bilgi veren Orman Mühendisi Arif Atmaca, amaçlarının vatandaşlara ağaçlandırma bilincini artırmak olduğunu söyledi.
     Kampanya kapsamında ilk etapta 4 bin 500 fidan diktiklerini belirten Atmaca, bu çerçevede 10 bin fidanı dağıtmayı planladıklarını ifade etti.
    
     -AK Parti Harran Danışma Meclisi toplandı
    
     AK Parti Harran Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Parti Harran İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, kentin büyükşehir olmasıyla birlikte önemli gelişmelerin yaşanacağını belirtti.
     Milletvekili Özcan, şunları kaydetti:
     Şanlıurfamız büyükşehir belediyesi oldu. Onun bize çok büyük getirisi olacak inşallah. Muhtarlarımız artık köy muhtarı değil mahalle muhtarı olmuş olacak. İnşallah bunun medeniyetimize, yaşantımıza, belediyemize getirisi olur. Onu da hep beraber yaşayacağız. Bu demek oluyor ki gelecek yerel seçimde, benim eski Balgat köyü Balgat Mahallesi olacak. Köyde yaşayan insanlar artık mahalle muhtarı seçecekler. İlçemizin belediye meclis üyelerini seçecekler. Daha sonra ilçe başkanını seçecekler. Dahası Şanlıurfa Belediye Başkanını seçecekler.
     Toplantıya, Harran ilçesine bağlı Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Reşit Dağ - Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER