Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Öğrencilerden Emniyet Müdürlüğüne ziyaret


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada bir grup ilköğretim öğrencisi, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Aşayiş Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Özel bir ilköğretim okulunun 1. sınıfında öğrenim gören 28 çocuk, öğretmenleri gözetiminde geldikleri şubede, emniyet amirleri Ertuğrul Güler, Volkan Güneş ve Rasim Uzun tarafından karşılandı.
     Şubedeki birimleri gezen öğrenciler, polislik mesleğine ilişkin bilgi alıp, merak ettikleri soruları sorma imkanı buldu.
     Polisler tarafından kendilerine ikram edilen meyve suyu ve çikolatayı alan öğrenciler daha sonra kendilerine dağıtılan polis çocuk kartlarını doldurdu.
     Geziyi düzenleyen öğretmenlerinden Ahmet Üçdal, çocuklara polislik mesleğini tanıtmak ve akıllarındaki soruları sorma imkanı vermek adına böyle bir gezi düzenlediklerini belirtti.
    
     -Kamu yöneticilerine davranış semineri
    
     Şanlıurfa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce yönetici ve birimlerin kalite temsilcilerine yönelik, Kamu yönetimine etik ve etik davranış ilkeleri konularında seminer verildi.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Avukat Lamih Çelik tarafından verilen seminer, Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda belediyenin etik komisyonu başkanı Mahmut Kırıkçı, kamuda etik kültürünü yerleştirmek ve kamu görevlilerinin görevlerini yürütürken, karar alırken, kaynakları kullanırken bu ilkelere uygun davranış göstermelerine yardımcı olmak için düzenlenen seminerinin faydalı olduğunu söyledi.
    
     -Badminton turnuvası sona erdi
    
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Badminton turnuvası sona erdi.
     Turnuvada dereceye öğrencilere ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrul Yıldız ile Şube Müdürü Murat Önen tarafından verildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Ertuğrul Yıldız, turnuvaya katılan sporculara teşekkür etti.
     Amaçlarının Badminton sporuna başarılı sporcular yetiştirmek olduğuna değinen Yıldız, bunun için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.
     (EŞB-DAŞ)
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER