Şanlıurfadan kısa

Şanlıurfadan kısa - kısa -Siverekte yaz kursları başladı


ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kültür Sanatevinde yaz kursları için kayıtlar başladı.
     Kültür Sanatevi Müdürü Ayfer Çimen, konuyla ilgili açıklamasında, okulların tatile girmesinin ardından öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla resim, seramik, bağlama, gitar, keman, piyano, ahşap oyma, satranç ve perküsyon kursları için müracaatları kabul ettiklerini belirtti.
     Çimen, yaklaşık 3 ay sürecek kurslarda öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirmelerini istedi.
    
     -Eğitim-Bir-Senden GSİM Yıldıza ziyaret
    
     Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GSİM) Ertuğrul Yıldızı ziyaret etti.
     Coşkun, Yıldız ile bir süre görüşerek, sportif ve kültürel faaliyet çalışmaları nedeniyle tebrik etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yıldız ise yaptıkları çalışmalarda Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve personelin emeğinin bulunduğunu kaydetti.
    
     -Karaköprü Belediye başkanı Çiftçiye plaket
    
     Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) spora verdiği destekten dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçiye plaket takdim etti.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, ASKF şubesi tarafından düzenlenen 2011-2012 futbol sezonunun kapanış gecesinde Karaköprü beldesine kazandırdığı spor alanları nedeniyle Belediye Başkanı Çiftçinin de ödülendirilmesi kararlaştırıldı. Etkinliğin sonunda Çiftçiye plaketi verildi.
     Etkinliğe, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ile davetliler katıldı.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Müslüm Etgü
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER