Şanlıurfanın temizlik ordusu

Şanlıurfanın temizlik ordusu -Belediye Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 59 araçlık filosuyla günde ortalama 400 ton çöp, 2 bin 500 kilo tıbbi atık topluyor


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 59 araçlık filosuyla günde ortalama 400 ton çöp, 2 bin 500 kilo tıbbi atık topluyor.
     Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfayı Türkiyenin en temiz şehirlerinden biri haline getiren ekipler, ana arterler, pazar yerleri ve Şanlıurfa Ticaret Merkezini (ŞUTİM) periyodik olarak yıkıyor.
     Bunun yanı sıra halkın ortak kullandığı alanlarda da yoğun temizlik yapan belediye, camiler, hanlar, okul bahçeleri, derelerin temizliğini de gerçekleştiriyor.
     AB Standartlarındaki çöp konteynerlerine geçen Şanlıurfa Belediyesi, 59 araçlık filosuyla günde 400 ton çöp, 2 bin 500 kilo tıbbi atık topluyor.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Şanlıurfa Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, kentin temizlik çalışmalarına katılan personeli yılda 2 kez sağlık kontrolünden geçirdiklerini belirterek, Başarılı temizlik işçilerimizi çeşitli hediyelerle de ödüllendiriyoruz. Bu fedakar temizlik işçilerimiz sayesinde Şanlıurfa, Türkiyenin en temiz şehirlerinden biridir dedi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfanın temizlik ordusu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER