Şanlıurfa Cezaevindeki ikinci yangın

Şanlıurfa Cezaevindeki ikinci yangın -E Tipi Kapalı Cezaevinde ikinci yangında 48 kişinin yaralandığı ve bunların 38inin mahkum olduğu bildirildi -Çoğunluğunun tedavilerinin ardından taburcu edildiği yaralılardan tedavileri d


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valiliği, E Tipi Kapalı Cezaevinde ikinci yangında 48 kişinin yaralandığı ve bunların 38inin mahkum olduğu bildirildi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamada, cezaevinin çocuk koğuşunda çıkan yangın sonrasında yaralananların tedavi için hastanelere kaldırıldığı belirtildi.
     Açıklamada isimleri belirtilen yaralılar arasında 38 mahkum, 6 polis memuru, 2 infaz koruma memuru, 1 asker ve 1 sivil vatandaşın bulunduğu kaydedildi.
     Yaralıların sağlık durumuna ilişkin bilginin de verildiği açıklamada, çoğunluğunun tedavilerinin ardından taburcu edildiği, tedavileri devam eden 8 mahkumun da genel sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
     Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevinde bir koğuşta 16 Haziran 2012 tarihinde kavganın ardından çıkan 13 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı yangından sonra dün de çocuk koğuşunda yangın çıkmıştı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfa Cezaevindeki ikinci yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER