Şanlıurfa Valisi Güvenç, Viranşehirde incelemelerde bulundu

Şanlıurfa Valisi Güvenç, Viranşehirde incelemelerde bulundu


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Viranşehir ilçesinde incelemelerde bulundu.
     Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Güvenç, ilçedeki temaslarına Kaymakam Lütfi Kotan ile görüştükten sonra başladı.
     Bir marketin açılışına katılan Güvenç, daha sonra 200 yataklı Viranşehir Devlet Hastanesini gezerek, burada yatan hastaları ziyaret etti. Güvenç, ziyaretin ardından Germen köyü ile Bıyıklı mezrası arasındaki yol yapım çalışmalarını da denetleyip, mezradaki bir ailenin taziyesine katıldı.
     Temasları kapsamında Viranşehir Mardin yolu üzerindeki Sulutepe Göletinde de bir süre incelemelerde bulunan Güvenç, civardaki mesire alanlarını gezdi. Güvenç, son olarak Şırnak Mahallesinde yapılan üst geçitte de incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.
     Daha sonra incelemeleri değerlendiren Vali Güvenç, geçen aylarda Şırnak Mahallesinde bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet ederken, üç okulun bulunduğu alanda bir üst geçit yapılması yönünde talep aldığını hatırlattı.
     Ziyaret dönüşünde Karayolları Bölge Müdürünü arayarak, ilçe sakinlerinin taleplerini bölge müdürüyle paylaştığını anımsatan Güvenç, talimat üzerine üst geçit yapılması için çalışma başlatıldığını ve bu çalışmada sona gelindiğini ifade etti.
     Vali Güvençe, ilçedeki temasları kapsamında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, İl Jandarma Komutanı Emin Dursun, Kaymakam Lütfi Kotan, İl Emniyet Müdür Vekili Alparslan Hersanlıoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Karayolları 9. Bölge Müdürü Şamil Gülen eşlik etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Yasin Dikme / Adem Yılmaz
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber Şanlıurfa Valisi Güvenç, Viranşehirde incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER