Şanlıurfasporda kadro şekilleniyor

Şanlıurfasporda kadro şekilleniyor -Kulüp Başkanı Saraçoğlu: Kadromuza 3-4 oyuncu daha katarak transfer çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Bank Asya 1. Ligin yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, kadrosuna 3-4 oyuncu daha katıp transfer çalışmalarını tamamlamak istiyor.
     Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, çok sayıda tecrübeli oyuncuyla görüşme halinde olduklarını ifade etti.
     Takımın iç ve dış transferde şu ana kadar alınan oyuncularla iskelet kadrosunun oluşturulduğunu dile getiren Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Kadromuza 3-4 oyuncu daha katarak transfer çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz. Şu anda kale ve forvet hattına birer, orta sahaya ise 2 oyuncu daha arıyoruz. Doğru transferleri yapabilmek için ince eleyip sık dokuyoruz. Kısa süre içerisinde kadromuz son şeklini alacaktır.
     Saraçoğlu, sarı-yeşilli ekibin birinci etap kamp çalışması için 12 Temmuzda Kıcılcahamamda bir araya geleceğini belirtti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda kadro şekilleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER