Şanlıurfasporda kongreye doğru

Şanlıurfasporda kongreye doğru -Kulüp Başkanı Saraçoğlu: Şanlıurfaspor yönetimi olarak çekiliyoruz, kongrede aday değiliz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziranda gerçekleştirilecek kongre öncesi, yönetimden çekildiklerini belirterek, kongrede aday olmayacaklarını bildirdi.
     Saraçoğlu, düzenlediği basın toplantısında, sarı-yeşilli takımın başına geldikleri günden itibaren birçok ilke imza attıklarını söyledi.
     Şanlıurfasporun bir üst lige çıkmasının ardından yeni bir yönetim arayışına başlandığını ifade eden Saraçoğlu, bu girişimlerin mevcut yönetimi rahatsız ettiğini dile getirdi.
     Bugüne kadar doğru bildiği her şeyi yaptığını ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Sayın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik, Valimiz Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanımız Ahmet Eşref Fakıbaba ile zaman zaman yorum farkımız oldu. Onlara her zaman saygı duyup, sevgi gösterdik. Ben kulüp başkanı olarak doğru bildiğim her şeyi bugüne kadar yaptım. Şampiyonluğun ardından bazı kesimler rahatsız oldu. Geçen hafta basın açıklaması yaptım. Şanlıurfasporun menfaati için bir zeytin dalı uzattım. O toplantıda Sayın Bakanımdan çekilin talimatı gelirse, çekileceğimi belirttim. O blöf değildi, blöf yapmayı da bilmem. Bugün Şanlıurfaspor yönetimi olarak çekiliyoruz, kongrede aday değiliz.
     Saraçoğlu, kulübe yönetim kurulu adına bir miktar para bağışında da bulunacağını belirterek, bugüne kadar kendisine ve yönetimine destek olan herkese teşekkür etti.
     (RUF-DAŞ-İSM)
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda kongreye doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER