Şanlıurfasporda kongreye doğru

Şanlıurfasporda kongreye doğru -İkinci başkan ve basın sözcüsü Akıl: Takımımızın 9 Hazirandaki kongresinde yönetime tekrar talip olacağız


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfasporda daha önce kongreye girmeme kararı aldığını açıklayan mevcut yönetim, hafta sonu yapılacak kongre için liste hazırlığına başladı.
     İkinci başkan ve basın sözcüsü Reşit Akıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongreye, üzerinde uzlaşılacak bir adayın oluşturacağı listeyle gidilmesi halinde destek verme kararı aldıklarını hatırlattı.
     Daha sonraki süreçte kongre için birden fazla liste hazırlığı yapıldığına dair bilgi aldıklarını, bunun üzerine kendilerinin de bir liste hazırladığını ifade eden Akıl, şunları kaydetti:
     Takımızın 9 Hazirandaki kongresinde yönetime tekrar talip olacağız. Bu kararı almamızda, kamuoyunun ve delegelerimizin yoğun talepleri etkili oldu. Yaptığımız yoğun görüşmelerin ardından Şanlıurfasporun geleceği için güçlü bir listeyle kongreye girmeye hazırlanıyoruz.
     Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyon olarak 1. Lige yükselen Şanlıurfasporun 2 Haziranda yapılması gereken kongresi çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş/Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfasporda kongreye doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER